ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Βιλντόζα!

O Λούκα Βιλντόζα υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης.

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Βιλντόζα!

O Λούκα Βιλντόζα υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η κατάσταση του Αργεντινού θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οσον αφορά στον Ντίνο Μήτογλου, έβγαλε μέρος της προπόνησης χωρίς επαφές. Οι εξετάσεις του διεθνούς φόργουορντ είναι καθαρές και ο παίκτης θα μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αύριο οι πράσινοι θα προπονηθούν μία φορά χωρίς τους Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις οι οποίοι θα μεταβούν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague.

Χόρεψε» τους αντιπάλους ο Βιλντόσα, εξαιρετικό σόλο για το καλάθι" />Χόρεψε» τους αντιπάλους ο Βιλντόσα, εξαιρετικό σόλο για το καλάθι" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.