ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης συγκεντώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχωρά ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καθώς σήμερα (Παρασκευή 15/9) προχωρά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλυμμηροπαθείς της Θεσσαλίας στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης συγκεντώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με το Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ανακοινώνει την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στην Θύρα 12 (5μ.μ.-9μ.μ.) του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ο Σύλλογος βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και θα συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης, στην Θύρα 12 (Αίθουσα ΑμεΑ Κώστας Μπάτραλης) από τις 17:00 ως τις 21:00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

-Εμφιαλωμένα νερά, Ξηρά Τροφή, Παιδικές και βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και γάλατα σε σκόνη, μπισκότα, φρυγανιές, γκοφρέτες και ριζογκοφρέτες.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Κρέμες συγκάματος (βρεφικές και ενηλίκων)

-Σχολικά είδη και σχολικές τσάντες για τα παιδιά, παιχνίδια

-Παπούτσια, ρούχα για ενήλικες και παιδιά σε καλή κατάσταση

-Ειδή ατομικής υγιεινής, κουβέρτες και παπλώματα

-Τροφές για ζώα

-Φακούς φορτισμένα power bank

-Παραφαρμακευτικά και υποστηρικτικά είδη, αντισηπτικά, είδη καθαρισμού

-Μωρομάντηλα

-Πάνες βρεφών και ενηλίκων

-Γάντια

-Σακούλες σκουπιδιών

-Τρόφιμα διαρκείας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.