ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοβαρό πρόβλημα στην Βιγιαρεάλ πριν τον Παναθηναϊκό

Με μια πολύ σημαντική απουσία είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό η Βιγιαρεάλ.

Σοβαρό πρόβλημα στην Βιγιαρεάλ πριν τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι 100% προσηλωμένος στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς το οποίο αποτελεί αφετηρία ενός κρίσιμου μήνες με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Οι “πράσινοι” μετά το ματς στο Αγρίνιο θα υποδεχθούν τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για τη 1η αγωνιστική του Europa League με στόχο τη νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία στο κατακόρυφο και θα δώσει με το καλημέρα το έναυσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ωστόσο το “κίτρινο υποβρύχιο που πριν λίγες ημεέρες ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πατσέτα για την τεχνική της ηγεσία και θα δώσει σημαντικό ματς με την Αλμερία για το πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να έχει μια απουσία στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα επικρατεί “πονοκέφαλος” για τον Μπρέρεντον Ντίας ο οποίος στο ματς της Εθνικής Χιλής με την Κολομβία, αποχώρησε τραυματίας στο 76′, θα χάσει το ματς για το πρωτάθλημα και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.