Ποδόσφαιρο

«Oι πιο ταλαντούχοι παίκτες του Παναθηναϊκού»: Το «πράσινο» αφιέρωμα του Europa League!

O λογαριασμός του Europa League στο instagram, έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τον κόσμο να "αποφασίσει" για το ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ομάδας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να δώσει βροντερό “παρών” το βράδυ της Πέμπτης (21/9) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση ομίλων του Europa League, όπου η ομάδα του Iβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ.

Ήδη ο κόσμος του “τριφυλλιού” δείχνει τη δίψα του για να βρεθεί στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου εκτιμώντας την πολύ καλή πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Champions League εκεί που η πρόκριση χάθηκε οριακά από την Μπράγκα.

Με αφορμή την επιστροφή του Παναθηναίκού στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο λογαριασμός του Europa League στο instagram, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό… πράσινο αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα παραθέτει τις φωτογραφίες 10 ποδοσφαιριστών της ομάδας προκειμένου ο κόσμος να αποφασίσει ποιος εξ αυτών είναι ο πιο ταλαντούχος.

Στο συγκεκριμένο “γκάλοπ” βρίσκονται οι: Αράο, Μαντσίνι, Πάλμερ-Μπράουν, Βιλένα, Σπόραρ, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Ιωαννίδης, Μπερνάρ και Τζούριτσιτς.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Exit mobile version