ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Mε κόσμο και παρουσία του Νίκου Γκάλη το φιλικό με Φενέρ

Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί το αποψινό φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ στη Ρόδο, εκεί που "παρών" θα είναι και ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης.

Παναθηναϊκός: Mε κόσμο και παρουσία του Νίκου Γκάλη το φιλικό με Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο, στο πλαίσιο του τουρνουά “Νίκος Γκάλης”.

Μετά το χθεσινό “φιάσκο” στο οποίο λίγο έλειψε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όταν κλιμάκιο της πυροσβεστικής έκανε λόγο για έλλειψη άδειας πυροπροστασίας στο κλειστό της Καλλιθέας, όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Τελικά μετά από παρέμβαση της ΕΟΚ αλλά και του σπουδαίο Νίκου Γκάλη, όλα πήγα κατ’ ευχήν και το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού θα γίνει υπό το βλέμμα θεατών αλλά και του “γκάνγκστερ”.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (16/9) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με ανθρώπους της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, αλλά και της περιφέρειας. Το βασικό πρόβλημα που έθεσε σε κίνδυνο την παρουσία κόσμου στο “Nick Galis International Tournament” αφορούσε την έλλειψη panic button στο γήπεδο. Όμως, το θέμα αυτό διευθετήθηκε και έτσι δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στον ορίζοντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.