ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τη Ριζούπολη και τη φυγή του για τον Ολυμπιακό!

Σε συνέντευξη του στους Betarades ο Μιχάλης Κωνσταντίνου μιλάει για τον Παναθηναϊκό, το ματς με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη αλλά και τη φυγή του για τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τη Ριζούπολη και τη φυγή του για τον Ολυμπιακό!

Συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε στους Betarades ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ο βετεράνος Κύπριος επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2001 μέχρι και το 2005, αναφέρθηκε στην παρουσία του στο “τριφύλλι”, στα όσα συνέβησαν το 2003 στη Ριζούπολη με τον Ολυμπιακό, αλλά και το παρασκήνιο της μετακίνησης του στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Δείτε τη συνέντευξη του Μιχάλη Κωνσταντίνου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.