ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα highlights από την πεντάρα του Παναθηναϊκού στον Παναιτωλικό (Vid)

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από το 5-0 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τα highlights από την πεντάρα του Παναθηναϊκού στον Παναιτωλικό (Vid)

Σαρωτικός, θεαματικός και ασταμάτητος ήταν στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” πέρασαν με εκκωφαντικό τρόπο από την έδρα του Παναιτωλικού επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ που σκόραρε τρεις φορές, τον Αϊτόρ να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 11 μήνες και τον Μάγκνουσον να ανοίγει λογαριασμό για τη φετινή σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 13′ μετά από θαυμάσιο συνδυασμό, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 0-2. Στο δεύτερο μέρος επισφράγισε με ένα εκπληκτικό φάουλ την σπουδαία του εμφάνιση για το 0-3.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 86′ ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι από τον Σενγκέλια με τον Αϊτόρ να ευστοχέι από τα 11 βήματα ενώ στις καθυστερήσεις ο Μάγκνουσον με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσέριν έκανε το τελικό 5-0.

Δείτε τα highlights από τη μεγάλη εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τη νίκη στο Αγρίνιο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.