Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και 7-0 στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός»

Στην πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο αλλά και την έκταση του σκορ η οποία θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Όσα ανέφερε στην εκπομπή “Betarades” ο Κώστας Κατσουράνης:

«Τι να πεις για αυτό το ματς… ο Μπερνάρ έκανε νομίζω, το δεύτερο χατ τρικ της καριέρας του. Ο Παναιτωλικός δεν ξέρει τι θέλει να παίξει.

Παίζει με πέντε πίσω, τρία χαφ, και δυο μπροστα-ήρωες, περιμένει πολύ χαμηλά στο γήπεδο. Έτσι θα χάσεις εννέα φορές στις δέκα. Ήταν θέμα χρόνου να λήξει 0-5, 0-6, 0-7…

Το ματς φώναζε ότι μόλις μπει το πρώτο γκολ… μετά θα γίνει ό,τι έγινε. Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα, η νίκη ήταν πολύ εύκολη για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης ήταν πολύ καλός και σαν πασέρ. Ο Μπερνάρ παίζει τη θέση του, πίσω από το φορ. Ο Κώτσιρας πάει μια χαρά.

Δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και ο Πέρεθ. Με άλλη ομάδα θα είχε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Το σκορ, όμως, τα λέει όλα! Για τον Αϊτόρ είναι νωρίς για να βρει τον εαυτό του, όπως και ο Αραούχο.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή τροχιά και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Μετά το 0-3 δεν παρακολούθησα το παιχνίδι. Δεν βλεπόταν το ματς!

Οι παίκτες του Παναιτωλικού έδειξαν σαστισμένοι, δεν ήξεραν τι τους γίνεται! Ο Παλάσιος δεν είχε την τελική, πιστεύω όμως, ότι δίνει και πράγματα. Είναι ταχυδυναμικός. Θα ήθελα περισσότερο να πάει στο ένας εναντίον ενός, όπως ο Μαντσίνι. Ο Μαντσίνι αγωνίζεται όπου του ζητηθεί».

Exit mobile version