ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να… τορπιλίσει στο ΟΑΚΑ το «κίτρινο υποβρύχιο»

Ο Παναθηναϊκος αντιμετωπίζει απόψε (19:45, Panathinaikos24.gr Live) τη Βιγιαρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Παναθηναϊκός: Να... τορπιλίσει στο ΟΑΚΑ το «κίτρινο υποβρύχιο»

Πρεμιέρα ευρωπαϊκών ομίλων σε κατάμεστο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό!

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει απόψε στις 19:45 στο Ολυμπιακό στάδιο τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και θα τα δώσει όλα για μια νίκη προκειμένου να αποζημιώσει τους 55 και πλέον χιλιάδες θεατές του που θα βρεθούν στις κερκίδες. Οι “πράσινοι” για να φτάσουν στο σημερινό ματς χρειάστηκε να κάνουν μια σπουδαία πορεία στα προκριματικά του UEFA Champions League, αποκλείοντας αρχικά τη Ντνίπρο και στη συνέχεια τη Μαρσέιγ, ωστόσο “λύγισαν” στα playoffs από την Μπράγκα.

Η αποψινή συνάντηση αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλο τον οργανισμό, διότι εκτός από το αγωνιστικό και ψυχολογικό υπόβαθρο το οποίο διακυβεύεται, υπάρχει και ο στόχος της “εκδίκησης” εξαιτίας του αποκλεισμού από τη Βιγιαρεάλ στους “16” του Champions League τη σεζόν 2008-9΄

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από την απουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ αντίθετα σε αυτή μπήκε ο Τιν Γέντβαϊ ο οποίος επανήλθε πλήρως από τον τραυματισμό του.

Σε ότι αφορά την ενδεκαδα δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Μλαντένοβιτς στα αριστερά, καθώς ο Χουάνκαρ είχε αποβληθεί στο ματς με την Μπράγκα. Στον άξονα θα βρίσκεται ο Πέρεθ με τον Βιλένα, με τον Μπερνάρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο.

Η επιθετική τριάδα, θα απαρτίζεται από τον Ντάνιελ Μαντσίνι, τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον Φώτη Ιωαννίδη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.