ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οι κροατικές αρχές συνέλαβαν 9 οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, καθώς οι αρχές της Κροατίας συνέλαβαν εννέα οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μέλη των «Bad Blue Boys» σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε στο Ζάγκρεμπ.

Οι κροατικές αρχές συνέλαβαν 9 οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Jutarnji List», οι ελληνικές αρχές έχουν ζητήσει την έκδοση δέκα μελών των «Bad Blue Boys», σημειώνοντας ότι έχουν εκδοθεί και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία δεν είχε ξεκινήσει ποινική έρευνα, ωστόσο ενήργησε σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κάνοντας αυτό που ζήτησε η Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.