ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραδόθηκε η πρώτη ιστορική φανέλα των φίλων του Παναθηναϊκού στην Κύπρο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Όμορφη κίνηση από την ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.

Παραδόθηκε η πρώτη ιστορική φανέλα των φίλων του Παναθηναϊκού στην Κύπρο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο Κύπριος δημοσιογράφος Βαλεντίνο Πιερίδης βρέθηκε στην Αθήνα για να καλύψει το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ και προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση. Άλλωστε, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και εκπρόσωπος Τύπου του Παγκύπριου Συνδέσμου φίλων Παναθηναϊκού. Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος παρέδωσε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς την ιστορική φανέλα του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να τη λαμβάνει με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση.

Χαρακτηριστικά, ο Βαλεντίνο Πιερίδης αναφέρει στο κείμενό του στο provolisports.com:

«Χαρούμενος και συγκινημένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ivan Jovanovic για την παρουσία του μοναδικού αθλητικού συντάκτη από την Κύπρο που κάλυψε τον νικηφόρο αγώνα των ”Πράσινων” για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στην Villarreal. Άλλωστε το έδειξε και με την απάντηση που του υπέβαλε ο υποφαινόμενος στη δημοσιογραφική διάσκεψη της παραμονής του αγώνα.

Μετά τη δημοσιογραφική διάσκεψη της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, κατόπιν διευθετήσεων του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του φίλου Νικόλα Βασιλαρά, είχα τη χαρά να μιλήσω από κοντά με τον στρατηγό Ivan.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μου επανέλαβε και από κοντά την αγάπη που έχει για την Κύπρο και τους Ελληνοκύπριους, θυμήθηκε τις ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησε ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ αλλά συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν πήρε στα χέρια του την πρώτη ιστορική φανέλα του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Παναθηναϊκού (ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. Παναθηναϊκού), την τελευταία που είχα στην κατοχή μου αφού διετέλεσα ιδρυτικό μέλος και πρώτος Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. ιδρύθηκε το 2001 και μετέπειτα είχε μετεξελιχθεί σε ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ. Παναθηναϊκού Κύπρου ο ο οποίος λειτουργεί μέχρι και σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.