ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Έπεσε» ηρωικά και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα

O Παναθηναϊκός παρότι πάλεψε απέναντι στο ισχυρό Ανόβερο, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup πόλο (14-11), παίρνοντας πολύτιμες ευρωπαϊκές εμπειρίες. Στροφή στο πρωτάθλημα για κάτι σπουδαίο, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη.

Παναθηναϊκός: «Έπεσε» ηρωικά και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα

Το τμήμα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του LEN Euro Cup με μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στο ισχυρό Ανόβερο.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανταγωνιστικοί παρά την ήττα με 11-14 και πάλεψαν απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ως προς τον αγώνα, η ομάδα του κόουτς Μάζη παρέμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο με τον Δερμιτζάκη να μειώνει σε 4-6.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, το Ανόβερο έφτασε στο 9-5 μετά την ανάπαυλα και αργότερα στο 11-7. Στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός βρήκε επιθετικές λύσεις με τους Χατζηγούλα, Δερμιτζάκη και Σγουρίδη για το 11-13 αλλά ο αντίπαλος με γκολ του Σίπερ διαμόρφωσε το τελικό 11-14.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 3-5, 4-3

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ρισίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαϊδης, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.