Ποδόσφαιρο

Βαριά ήττα στην πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β φάνηκε ανέτοιμος απέναντι στην Καλαμάτα γνωρίζοντας βαριά ήττα (4-1) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2.

Φάνηκε ανέτοιμος και γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 ο Παναθηναϊκός Β.

Oι “πράσινοι” με τους… παλιούς στην ενδεκάδα τους και με τον Ένις Τσόκαϊ να γράφει την πρώτη του συμμετοχή στο σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου, ηττήθηκαν 4-1 από την Καλαμάτα στο ΟΑΚΑ ξεκινώντας με το αριστερό τη σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός έβγαλε ορισμένους καλούς συνδυασμούς και μέχρι το ημίωρο πίεσε αλλά στο 31′ δέχθηκε την ψυχρολουσία από το γκολ του Ακόστα.

Μάλιστα λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός Β’ δέχθηκε ακόμη δύο τέρματα από την Καλαμάτα, το πρώτο στο 41′ ξανά από τον Ακόστα, ενώ ο Τάτος έκανε το 0-3 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με το σκορ ουσιαστικά να έχει κριθεί ο Παναθηναϊκός κυνήγησε το γκολ και το πέτυχε με τον Μπιλάλ στο 61′!

Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα, ο Αρναρέλλης νίκησε τον Λίλο γράφοντας το τελικό 4-1 υπέρ της Καλαμάτας.

Την επόμενη αγωνιστική το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου, ταξιδεύει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.

Οι ενδεκάδες του ματς:

Παναθηναϊκός Β: Λίλο, Τουρκοχωρίτης (73’ Λάμψιας), Προδρομίτης, Φικάι, Μαρτίνης, Τσόκαϊ, Αθανασακόπουλος, Καραμπάς (46’ Κρυπαράκος), Σαρδέλης (71’ Βουτσάς), Μαντσίνι (46’ Φουρτάδο), Νταμπίζας (46’ Μπιλάλ)

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μάρκος, Αρίμπας, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Ντα Σίλβα Ματέους (62’ Κατάλντι), Κάνιας (77’ Κωστούλας), Γρίβας (62’ Αρναρέλλης), Τάτος (73’ Ρόβας), Ακόστα, Μπαράλες (63΄Πασάς)

Exit mobile version