ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Κ19: Ισόπαλο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η Κ19 του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη (1-1) με την αντίστοιχη της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός Κ19: Ισόπαλο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η Κ19 του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη (1-1) με την αντίστοιχη της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι έγινε στο “Γ. Καλαφάτης” για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

 Η ΑΕΚπροηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον Κοντορουχά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης  στο 55ό λεπτό, με τον Κλάψα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να σκοράρει για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Κοκκάκης (53’ Γρίβας), Διαμαντής (63’ Γεωργουλάκης), Πιτσώτης, Κάτρης, Λιατίφης, Κλάψας (53’ Ρομάνο), Νικολετόπουλος (72’ Ορμενάι), Νότας, Σπαθάρης, Λάζαρης (72’ Ναλιτζής).

ΑΕΚ: Μαρίνης, Σβίγκος, Ψυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Χριστακόπουλος (53′ Μούτσα) Κολιμάτσης (68′ Παλαιολόγου) Γεωργέας (68′ Διαμαντόπουλος) Γιαννούλης (53′ Βασίλας) Κοντορουχάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.