Χωρίς τον Αϊτόρ που έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πλην του Ισπανού, εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν και οι Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης. Στην αποστολή επέστρεψε ο Κλεϊνχέισλερ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.