ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εντός έδρας της Εuroleague!

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα (26/9) τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς του "τριφυλλιού" στη Euroleague!

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εντός έδρας της Εuroleague!

Ο Παναθηναϊκός λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο νέο και καταπράσινο ΟΑΚΑ, προετοιμάζεται για το επικείμενο Super Cup.

Η νέα και πολλά ελπιδοφόρα ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει κάνει αρκετά “μπαμ” το φετινό καλοκαίρι, κάνοντας δικό της τον Κώστα Σλούκα, τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τον Ντίνο Μήτογλου, τον Ματίας Λεσόρ, τον Λούκα Βιλντόσα και αρκετούς ακόμη παίκτες, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη.

Οι νέες καινοτομίες και οι αλλαγές στο ΟΑΚΑ, αλλά και η νέα εμφάνιση του “εξάστερου” άρεσαν στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό μεταγραφές, έχουν προκαλέσει τη δίψα του κόσμου για στήριξη.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχεδόν δυο μήνες μετά από την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, γνωστοποίησε ότι τίθενται στη διάθεση του κόσμου, τα εισιτήρια για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Euroleague, τα οποία αναμένεται να κάνουν… φτερά, με τη ζήτηση να είναι ήδη τεράστια!

Για να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας πατήστε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.