ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός: «Είναι τρελός ο Σουηδός»

Με μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αποχαιρέτησε τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός: «Είναι τρελός ο Σουηδός»

Τους τίτλους τέλους στην σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα έριξε ο Μάρκους Μπεργκ!

Ο Σουηδός, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την απόφαση του να “κρεμάσει” τα παπούτσια του, έχοντας καταγράψει τεράστια και σημαντική θητεία με το “τριφύλλι” στο στήθος.

Θυμίζουμε ότι ο Μπεργκ, αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι το 2017, καταγράφοντας 150 συμμετοχές, σκοράροντας 91 τέρματα και μοιράζοντας 26 ασίστ, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου του 2014.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αφορμή την απόσυρση του Μάρκους Μπεργκ από την ενεργό δράση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο, με ένα μήνυμα στα social media.

«”Πράσινος” θρύλος. Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις. Απόλαυσε την απόσυρση σου Μάρκους Μπεργκ και μην ξεχνάς: Είναι τρελός ο Σουηδός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.