Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Φρενίτιδα» του κόσμου για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό!

Πανζουρλισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς η προπώληση για το ντέρμπι κινείται με ξέφρενους ρυθμούς.

Το ΟΑΚΑ θα πάρει πάλι φωτιά!

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά την είδηση ότι τα εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρα της Ευroleague με τον Ολυμπιακό στις 6 Οκτωβρίου (21:15).

H “πράσινη” ΚΑΕ ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης (26/9) ότι τα εισιτήρια για τα ματς της Ευρωλίγκας έχουν πλέον κυκλοφορήσει και οι οπαδοί του “τριφυλλιού” έσπευσαν να προμηθευτούν, ένα “μαγικό χαρτάκι”.

Φυσικά το γεγονός ότι ο “εξάστερος” έχει ενισχυθεί και σε βάθος χρόνου στα φιλικά έδειξε καλό πρόσωπο, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” αλλά και η εντυπωσιακή ενίσχυση του ρόστερ, με πρωτοκλασσάτους παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Ματίας Λεσόρ, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Λούκα Βιλντόσα, έχουν τραβήξει ξανά τα βλέμματα στην ομάδα η οποία θα καθοδηγείται από τον Εργκίν Αταμάν.

Ενδεικτικό της “παράνοιας” που επικρατεί είναι ότι το σύστημα της προπώλησης είχε αρκετή ώρα αναμονής από το μαζικό κύμα εισροής φιλάθλων που προσπάθησαν να αγοράσουν εισιτήριο ώστε να παρευρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Exit mobile version