ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με αυτούς πάει στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός Β

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Β με τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές.

Με αυτούς πάει στην Πάτρα για το ματς με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός Β

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Οι Πράσινοι του Σωτήρη Αντωνίου αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή στο «Παμπελοποννησιακό Στάδιο» της Πάτρας, το Σάββατο (30/09, 16:00) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με προπόνηση, στην οποία οι παίκτες της ομάδας μετά την προθέρμανση έκαναν ασκήσεις με ταχύτητες, τακτική σε μικρό χώρο, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Ταβάρες, Φρόκου και Καλοσκάμης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Τσόκαϊ, Φουρτάδο, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Βολάκης, Βουτσάς, Μπιλάλ, Χατζηϊωάννου, Λιούμης, Νταμπίζας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.