ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φρίκη σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή και την έκοψε ολόκληρη

Μπροστά στα μάτια της κόρης της εκτυλίχθηκε η τραγωδία - Εκτιμάται ότι τα μαλλιά της άτυχης εργαζόμενης πιάστηκαν στη μηχανή παρασκευής κιμά

Φρίκη σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα πήγε να καθαρίσει τη μηχανή και την έκοψε ολόκληρη

Τραγικό δυστύχημα στο Μεσολόγγι, με θύμα μια εργαζόμενη σε κρεοπωλείο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η άτυχη γυναίκα από την Αλβανία, ηλικίας περίπου 50 χρονών, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πήγε να καθαρίσει μηχανή που κόβει κρέας και εκτιμάται ότι πιάστηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Η τραγωδία φέρεται να συνέβη μπροστά στα μάτια της κόρης του θύματος, η οποία άρχισε να ουρλιάζει. Μητέρα και κόρη φαίρονται να εργάζονταν μαζί στην καθαριότητα καταστημάτων.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 356.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την κόρη της και τον 10χρονο γιο της, τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον άντρα της.

«Ήταν πολύ καλή κοπέλα, δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με την κόρη της καθαρίζοντας μαγαζιά, για να τα βγάλουν πέρα», δήλωσε στο protothema.gr άτομο που τη γνώριζε και έμεναν στην ίδια γειτονιά.

protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.