Ποδόσφαιρο

Kαταρρέει η προπαγάνδα: Ορίστηκε σε τρία ευρωπαϊκά ματς ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Η UEFA όρισε τον Τιάγκο Μαρτίνς σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, αφού στο τριήμερο των ευρωπαϊκών αγώνων θα βρεθεί στο VAR.

Aπόλυτη απόδειξη των ικανοτήτων του και παράλληλα “κατάρρευση” της προπαγάνδας αποτελεί ο ορισμός του διαιτητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος, Τιάγκο Μαρτίνς,, για τον οποίο ο Λουτσέσκου χωρίς ουσιαστικό λόγο είχε παράπονα για την απόδοσή του στο ματς της Λεωφόρου, πήρε… τριπλό ορισμό από την UEFA για το ματς του Europa και του Conference League!

Ο Τιάγκο Μαρτίνς θα βρεθεί σε τρία διαφορετικά παιχνίδια αυτό το τριήμερο των ευρωπαϊκών αγώνων, παίζοντας δύο ματς Champions League και ένα του Europa League.

Σήμερα, ο Πορτογάλος ρέφερι θα είναι VAR στο Αϊντχόφεν-Σεβίλλη, ενώ την Τετάρτη (04/10) θα βρεθεί στο Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι ως AVAR. Την Πέμπτη (05/10), ο Τιάγκο Μαρτίνθς θα είναι επίσης AVAR στο παιχνίδι της Μπέτις με τη Σπάρτα Πράγας για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Καταλαβαίνει κανείς ότι για να ορίσει η UEFA τον Ίβηρα ρέφερι σε αυτά τα παιχνίδια, είδε θετικά στοιχεία, σε αντίθεση με τα αδικαιολόγητα παράπονα που είχα οι άνθρωποι της ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version