ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο: Ομοβροντία ρουκετών από τη Γάζα με μία νεκρή – Εικόνες καταστροφής σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ (βίντεο)

Συναγερμοί ήχησαν νωρίτερα σήμερα Σάββατο για αρκετά λεπτά στις νότιες περιοχές γύρω από τη Γάζα και την ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για επιθέσεις με πυραύλους από τη μεριά των Παλαιστίνιων.

Βίντεο: Ομοβροντία ρουκετών από τη Γάζα με μία νεκρή - Εικόνες καταστροφής σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ (βίντεο)

Συναγερμοί ήχησαν νωρίτερα σήμερα Σάββατο για αρκετά λεπτά στις νότιες περιοχές γύρω από τη Γάζα και την ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για επιθέσεις με πυραύλους από τη μεριά των Παλαιστίνιων.

σερβίρουν» ένα πλήρες και εντυπωσιακό ενημερωτικό... «δεκατιανό»! Με όλες τις ειδήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας και της πολιτικής ζωής, με αποκαλυπτικό παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και απευθείας συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας. #OiDekatianoi" />

«Είμαστε σε κατάσταση πολέμου, αυτή τη στιγμή στα νότια υπάρχουν 21 ενεργές επιχειρήσεις» ανέφερε αστυνομικός διοικητής, ενώ σύμφωνα με αναφορές, ένοπλοι μαχητές εισβάλουν σε σπίτια και κρατούν ομήρους. Υπό αυτές τις συνθήκες, η κυβέρνηση θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 5 το απόγευμα (ώρα Ισραήλ).

Εκρήξεις ακούγονταν σε πόλεις γύρω από το Τελ Αβίβ και έξω από την Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, με τον στρατό να μην δίνει άμεσα λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την προέλευσή τους, ωστόσο οι εικόνες από το Reuters δείχνουν μεγάλες καταστροφές και εκτοξεύσεις πυραύλων.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 415.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτοικοι της Γάζας δήλωσαν ότι άκουγαν ένοπλες συγκρούσεις κατά μήκος του φράκτη με το Ισραήλ, κοντά στη νότια πόλη Χαν Γιουνίς και είδαν κινήσεις ενόπλων μαχητών. Στο μεταξύ, σύμφωνα με αναφορές, μαχητές μπήκαν σε αστυνομικό μέγαρο στην πόλη Σντερότ και ανταλλάσουν πυρά με τους αστυνομικούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.