ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με μισή ομάδα κατεβαίνει ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ – Εκτός και ο Καρέλης

Ο Γιάννης Πετράκης κατεβάζει μισή ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ.

Με μισή ομάδα κατεβαίνει ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ - Εκτός και ο Καρέλης

Αποδεκατισμένος θα παίξει αύριο ο Παναιτωλικός στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός των Μπακάκη, Τσιγγάρα αλλά και των Οικονόμου, Μαυρία, Ντίας που δεν ήταν 100% έτοιμοι και την περασμένη εβδομάδα, νοκ άουτ τέθηκε και ο Καρέλης με ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που σημαίνει πως αυξάνονται δραματικά τα προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη, στο ντεμπούτο του στον «κυανοκίτρινο» πάγκο.

Η αποστολή του που επανήλθαν οι Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης είναι η εξής: Καπίνο, Μλάντεν, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.