ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατήφορος δίχως τέλος για τη Βιγιαρεάλ: Έχασε στην έδρα της από τη Λας Πάλμας

H Bιγιαρεάλ μετά τη νίκη της επί της Ρεν προσγειώθηκε στην πραγματικότητα και γνώρισε ακόμη μια ήττα στη La Liga, αυτή τη φορά από τη Λας Πάλμας εντός έδρας (1-2).

Κατήφορος δίχως τέλος για τη Βιγιαρεάλ: Έχασε στην έδρα της από τη Λας Πάλμας

Από το κακό στο χειρότερο η Βιγιαρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, τρεις ημέρες μετά τη νίκη της επί της Ρεν, γνώρισε ήττα σοκ στο “Θεράμικα” από τη Λας Πάλμας και βυθίστηκε στην 16η θεση της βαθμολογίας.

Κάκιστη εικόνα από την ομάδα του Πατσέτα, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’+2′ έπειτα από απίθανη εκτέλεση φάουλ του Κοκό με την οποία ο Γιόργκενσεν έμεινε “άγαλμα”. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καρδόνα με πέναλτι έκανε το έργο της Λας Πάλμας ευκολότερο, ευστοχώντας σε πέναλτι στο 51 για το 0-2.

Η Βιγιαρεάλ πίεσε και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90’+1′ με το απίθανο γκολ του Χεράρ Μορένο το οποίο δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει την κατάσταση με το 1-2 να μένει ως το τέλος.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.