ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι παικτάρα είσαι ρε Τζούρισιτς;

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Φίλιπ Τζούρισιτς, που κέρδισε ήδη τις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού.

Τι παικτάρα είσαι ρε Τζούρισιτς;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απαιτητικός και καλά κάνει. Όταν βλέπει έναν παίκτη να ζωγραφίζει στο γήπεδο, τρελαίνεται, γουστάρει. Και επειδή η ομάδα πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια, αυτοί οι παίκτες δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ήρθε το καλοκαίρι με χαμηλούς τόνους. Τόσο χαμηλούς, που έγινε ακόμα και συζήτηση, ότι δεν έχει το γκολ επειδή την τελευταία χρονιά έβαλε με την Σαμπντόρια τρία γκολ. Αστεία πράγματα. Και ήρθε ο Σέρβος μέσος και άρχισε το μέτρημα. Ενα γκολ με την Ντνίπρο και μία ασίστ και επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Μία γκολάρα με την ΑΕΚ, δύο γκολ με τον Ατρόμητο.

Το κυριότερο είναι, ότι με την παρουσία του ομορφαίνει πολύ το παιχνίδι της ομάδας. Εχει την κάθετη κίνηση με την μπάλα, που δεν την έχει άλλος, δύσκολα μαρκάρεται, όταν έχει την μπάλα μπροστά του και βάζει πλάτη τον αντίπαλο. Οσο για την πάσα για γκολ την έχει για πλάκα. Είδαμε την ενέργεια, που έκανε και ξέφυγε από αντίπαλο στο ματς με τον Ατρόμητο και την ασίστ, που έδωσε στον Παλάσιος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τζούρισιτς πραγματικά ζωγραφίζει στο γήπεδο και ο κόσμος ήδη τον έχει λατρέψει. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας και το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έδωσε μάχη με τον ΠΑΟΚ, για να τον πάρει και του έδωσε συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ και τον έκανε δικό του.

Στο πρόσωπο του Τζούρισιτς ο Παναθηναϊκός βρήκε έναν παίκτη με προσωπικότητα, που και σκοράρει και πασάρει και μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα. Η παρουσία του Σέρβου μέσου έχει ανεβάσει και την απόδοση του Μπερνάρ και όταν παίζουν μαζί είναι στιγμές, που χάνεται η μπάλα και ο κόσμος ξεσηκώνεται στην εξέδρα.

Πόσο μας έλειψαν τόσα χρόνια παικταράδες σαν τον Τζούρισιτς…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.