ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκλεισαν… 8ωρο στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι: Παρατηρήσεις Αταμάν στη Video day!

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει τους παίκτες του στην... τσίτα ενόψει της συνέχειας και μετά το «καμπανάκι» που έκρουσε για την εικόνα των παικτών του στο τελευταίο πεντάλεπτο με το Μαρούσι.

Έκλεισαν... 8ωρο στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι: Παρατηρήσεις Αταμάν στη Video day!

Ο Αταμάν θέλει να κρατήσει τους παίκτες του στην τσίτα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και η εικόνα του Παναθηναϊκού στο φινάλε του ματς με το Μαρούσι έφεραν την αντίδρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» εξελίχθηκε σε μαραθώνιο! Και αυτό γιατί συμπλήρωσαν οκτώ ώρες στο ΟΑΚΑ με video και προπόνηση ενώ μεσολάβησε μία εκδήλωση με χορηγό εταιρεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε 4μιση ώρες video και ακολούθησε η προπόνηση ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Πέμπτης 12/10 στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Στο αγωνιστικό κομμμάτι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Βαυαρούς παραμένει αμφίβολη ενώ εκτός παραμένει ο Ντίνος Μήτογλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.