ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Μετς για τα φίνα κορίτσια

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κάνει πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα στην Τσβόλε, στο πλαίσιο του CEV Challenge Cup.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Μετς για τα φίνα κορίτσια

Τα «φίνα κορίτσια» δίνουν τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν κόντρα στην Ολλανδική Τσβόλε για το Challenge Cup, την Τετάρτη (11/10, 17:00) στο κλειστό του Μετς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το PAO TV στο Link: https://pao1908tv.gr/sports/pao-zwolle/

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Μάρετ Γκρόθες δήλωσε: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς και μάλιστα είναι ευρωπαϊκό, οπότε είμαστε ενθουσιασμένες που ξεκινάμε έτσι τη σεζόν.

Η Τσβόλε είναι μια ομάδα με ταλαντούχες αθλήτριες από την Ολλανδία. Είναι καλές στην επίθεση. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε με τη δύναμή μας, την επίθεση, το μπλοκ και την άμυνά μας. Ανυπομονώ να αγωνιστούμε ξανά για τους φιλάθλους μας».

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια αγώνων της σεζόν 2023-24 διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006113

*Στο γήπεδο δε θα διατίθενται εισιτήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.