ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Νιώθω όμορφα, πρέπει να γράφετε την αλήθεια»

Ολα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν.

Αταμάν: «Νιώθω όμορφα, πρέπει να γράφετε την αλήθεια»

Ολα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν.

«Νιώθω όμορφα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σκληρό. Δεν παίξαμε καλά. Στο προηγούμενο ματς χάσαμε στην παράταση, τώρα κερδίσαμε και νιώθω ωραία» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού στο flash interview.

Σε ερώτηση για τον Μαντζούκα και την απουσία του Σλούκα είπε: «Ο Μαντζούκας είναι ένας καλός παίκτες και μας δίνει πολλά. Πέτυχε σημαντικά τρίποντα σήμερα. Έλειπε Σλούκας και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στην στατιστική κάτι που φαίνεται στην αναλογία ασίστ-λάθη. Παίξαμε καλή άμυνα, οι αντίπαλοι βρήκαν 14 επιθετικά ριμπάουντ όμως. Στο τέλος κάναμε λάθη, κουραστήκαμε και πρέπει να βελτιωθούμε».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατάκα του Λεσόρ που ανέφερε για 8 ώρες προπόνησης: «Τώρα έχουμε το Περιστέρι, ακόμα ένα σημαντικό ματς. Ξέρετε, είναι παράξενο. Κάναμε απλά 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είναι 7-8 ώρες προπόνηση. Κάναμε 1,5 ώρα κανονική προπόνηση και 4 ώρες στο βίντεο. Δεν είμαι χαζός να κρατάω τόσες ώρες τους παίκτες μου. Πρέπει να γράφετε την αλήθεια, δεν είναι σωστό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.