ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Live streaming: Περιστέρι – Παναθηναϊκός

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό.

Live streaming: Περιστέρι - Παναθηναϊκός

Το «2/2» στη Basket League περνά από το Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» την ομάδα των δυτικών προαστίων και θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα καθώς προηγήθηκε η επικράτηση επί του Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ 82-71, ενώ ακολούθησε και η παρθενική νίκη στη φετινή Euroleague κόντρα στην Μπάγερν με 78-71.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία είχε και στα δυο παιχνίδια σε εξαιρετική βραδιά τον Ματίας Λεσόρ, θέλει να “χτίσει” την ψυχολογία της ενόψει της διαβολοβδομάδας που θα αντιμετωπίσει αρχικά την Τρίτη (17/10) τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη και εν συνεχεία τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ένα 48ωρο αργότερα (19/10).

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τούρκος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Σλούκα ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπει ενόψει των δυο επικείμενων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, ενώ αντίστροφα μετρά πλέον και ο Ντίνος Μήτογλου. Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος προπονητής αναμένεται να “κόψει” και έναν ξένο από το σημερινό ματς.

Δείτε το ματς εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.