ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο πόλεμος «μπλοκάρει» το ματς της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που επέφερε ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς το ματς της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα για την 3η και την 4η αγωνιστική, του ομίλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, βρίσκονται στον αέρα.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ο πόλεμος «μπλοκάρει» το ματς της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ

Στον “αέρα” οι αναμετρήσεις της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League!

Ο πόλεμος και η γενικότερη κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ είναι πιθανό να επηρεάσουν εμμέσως τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Η ομάδα του Ισραήλ είναι λαβωμένη αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές της αποχώρησαν εξαιτίας του πολέμου και η πρώτη προπόνηση έγινε με περιορισμένο αριθμό παικτών.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Mάλιστα ρεπορτάζ από το sport5.co.il του Ισραήλ αναφέρει ότι δεν αποκλείεται η Μακάμπι να βρει στέγη για προπόνηση αλλά και για εδρα εκτός των συνόρων της χώρας.

Αναλυτικά:

«Το επίκεντρο δεν είναι στο ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι σε δέκα μέρες. Οι παίκτες δεν έχουν προπονηθεί εδώ και μέρες και αυτοί που είναι στο Ισραήλ ασχολούνται με κοινωνικές δραστηριότητες. Αν ο πόλεμος συνεχιστεί και η UEFA δεν αναβάλλει το παιχνίδι, οι ¨πράσινοι” μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στο εξωτερικό και να προπονηθούν εκεί»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.