ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: October Pass με έκπτωση 20% από την ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως έθεσε σε κυκλοφορία το October Pass.

Παναθηναϊκός: October Pass με έκπτωση 20% από την ΚΑΕ

To October Pass είναι στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού. Με ανακοίνωσή της «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση 20% το πακέτο εισιτηρίων για τους αγώνες με τη Μακάμπι και την Μπασκόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως έθεσε σε κυκλοφορία το October Pass, το οποίο αφορά τις δύο σημαντικές εντός έδρας αναμετρήσεις για την Euroleague που θα δώσει η ομάδα μας τον μήνα Οκτώβριο.

Προμηθευτείτε τo October Pass μέχρι τις 19/10 και παρακολουθήστε τους συναρπαστικούς αγώνες με την Maccabi Playtika Tel Aviv και την Baskonia Vitoria-Gasteiz, επωφελούμενοι έκπτωσης της τάξης του 20%.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Οκτωβρίου:

Παρασκευή 20/10, 21:15: Παναθηναϊκός – Maccabi Playtika Tel Aviv

Παρασκευή 27/10, 21:15: Παναθηναϊκός – Baskonia Vitoria-Gasteiz

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.