ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βράβευσε τον Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Μακάμπι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς βράβευσε, τον Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα.

Βράβευσε τον Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Νάσος Γκαβέλας βρέθηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και παρέλαβε από τα χέρια του προέδρου των «πράσινων», Βασίλη Παρθενόπουλου, μία μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Παράλληλα ο Νάσος Γκαβέλας έλαβε και το θερμότατο χειροκρότημα από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ.

Ποιος είναι ο Νάσος Γκαβέλας

Το 2017 συμμετείχε στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ στο Λονδίνο, όπου κατέλαβε την 10η και 14η θέση στα 100μ και 200μ. αντίστοιχα, της κατηγορίας Τ12, με χρόνους 11.39’’ και 23.26’’. Έναν χρόνο αργότερα αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο, όπου κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. (Τ12) με επίδοση 11.47’’ κι έγινε ο νεότερος σε ηλικία αθλητής που αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του. Στην ίδια διοργάνωση πήρε και το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. με χρόνο 23.20’’. Ακολούθησε η συμμετοχή του το 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ντουμπάι, όπου τερμάτισε στην όγδοη θέση στα 100μ. και στη συνέχεια μεταπήδησε στην κατηγορία Τ11, όπου συμμετείχε σε αγώνες έχοντας οδηγό. Τον Ιούνιο του 2021 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μπίντγκοζ και ταυτόχρονα σημείωσε νέο Πανευρωπαϊκό ρεκόρ στα 100μ. (10.98’’). Λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, πετυχαίνοντας παράλληλα το νέο παγκόσμιο ρεκόρ (10.82’’) στα 100μ. στην κατηγορία Τ11.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.