ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Κανείς δεν έγινε πρωταθλητής Ευρώπης σε δύο μήνες»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την «πικρή» επιστροφή του, τον «νέο» Παναθηναϊκό, αλλά και την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Μήτογλου: «Κανείς δεν έγινε πρωταθλητής Ευρώπης σε δύο μήνες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Χάσαμε δικό μας παιχνίδι. Ο τρόπος που αρχίζουμε τα παιχνίδια δίνουμε στους αντιπάλους μεγάλο προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος την κυνηγάμε, δείξαμε μαχητικότητα, αλλά στο τέλος χάσαμε. Πρέπει να παίζουμε πιο συγκεντρωμένοι».

Για το τί πήγε λάθος στο ματς: «Θα δούμε στα βίντεο τί κάναμε λάθος. Σήμερα αντιδράσαμε και καλά, όχι όπως στην Κωνσταντινούπολη. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Για την επόμενη μέρα: «Έχουμε σημαντική εβδομάδα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αλλάξουμε την εικόνα μας με το Λαύριο. Είναι λίγος ο χρόνος και πρέπει να προχωράμε μπροστά».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πότε ο Παναθηναϊκός θα είναι «ομάδα»: «Ο Παναθηναϊκός είναι ολοκαίνουργια ομάδα, κανείς δεν έγινε πρωταθλητής Euroleague με δύο μήνες».

Για το ΟΑΚΑ: «Όταν έχεις έδρα το ΟΑΚΑ πρέπει να το αξιοποιήσεις. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, όταν ο κόσμος είναι στο πλευρό μας μπορούμε τα πάντα. Είδατε ότι όταν αποβλήθηκε ο κόουτς Αταμάν, ο κόσμος δημιούργησε ατμόσφαιρα».

Για το αν νιώθει παραπάνω βάρος επειδή ο κόσμος περιμένει την επιστροφή του: «Δεν είναι παραπάνω βάρος, υπήρχε μία ατυχία στο Super Cup. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παίξω με το Λαύριο, αλλά ο κόουτς έκρινε ότι είμαι έτοιμος για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Για το αν νιώθει ότι γεννήθηκε ξανά: «Ήθελα πάρα πολύ τη νίκη και δεν κερδίσαμε. Νιώθω ευλογημένος που γύρισα στα γήπεδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.