ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διέρρευσε το trailer του GTA 6;

Το πολυαναμενόμενο trailer του GTA 6 φαίνεται ότι θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο αυτό τον μήνα, σύμφωνα με στοιχεία ενός leaker.

Διέρρευσε το trailer του GTA 6;

Το Grand Theft Auto 6 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια όλων των εποχών, αν όχι το πιο αναμενόμενο, και οι θαυμαστές περίμεναν χρόνια για να ανακοινωθεί επιτέλους. Ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε για πολύ ακόμα.

Οι φήμες για μια επικείμενη αποκάλυψη στις 26ης Οκτωβρίου κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες, με τη Rockstar να φαίνεται να δημιουργεί αναταραχή γύρω από το GTA VI μέσω των κοινωνικών μέσων, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο προς παρουσίαση.

Συνήθως, η περιγραφή ενός trailer από ένα τυχαίο άτομο στο Reddit που αναφέρει ότι η σύζυγός του εργάζεται στη Rockstar δεν θα είχε μεγάλη σημασία. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, υποστηρίζουν τις δηλώσεις τους με στοιχεία.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι λεπτομέρειες του trailer του GTA 6 αποκαλύπτονται καθώς αυτός που το διαρρέει επιβεβαιώνει τους δεσμούς με την Rockstar.

Σε μια ανάρτηση στο subreddit “GamingLeaksAndRumours” του Reddit, ένας νέος χρήστης με το όνομα “FollowTheDamnLeakCJ” ισχυρίστηκε ότι διέθετε πληροφορίες για το επερχόμενο trailer του GTA 6.

Σύμφωνα με τον χρήστη, η σύζυγος του εργάζεται στη Rockstar και μπορεί να παρακολουθήσει το trailer νωρίτερα.

Παρά τις αρχικές αμφιβολίες, απέστειλαν “αποδείξεις”, που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό τους.

“Αυτή η ανάρτηση δεν είναι απόλυτα έμπιστη, αλλά σίγουρα είναι περισσότερο από τις άλλες που δεν έχουν πηγή.”

Μετά από αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την αμφιβολία πολλών, ότι δεν είναι νόμιμη η διαρροή, η ανάρτηση περιλάμβανε μια λεπτομερή ανάλυση του τρέιλερ, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής του, για την οποία ο χρήστης αναφέρει ότι είναι το “That’s All” από τους Genesis.

Το ίδιο το τρέιλερ περιλαμβάνει τους πρωταγωνιστές Jason και Lucia που εμπλέκονται σε συναρπαστικά hijinks του GTA. Περιλαμβάνει μια δραματική καταδίωξη με αστυνομικούς, ένα επεισοδιακό συμβάν με πυροβολισμούς σε ένα διαστημικό σταθμό και συναρπαστικές σκηνές από το ίδιο το Vice City. Σε άλλη σκηνή, ο Jason και η Lucia φαίνεται να στρέφουν όπλο ο ένας στον άλλον, σε ένα άθλιο μοτέλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.