ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Αυτή θα είναι η πιθανή ενδεκάδα για το ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League έχοντας στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων επανέρχονται για ένα μεγάλο ματς, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για την έκβαση του πρωταθλήματος, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα του εκτός από τους γνωστούς τρεις (Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Κλεϊνχέισλερ).

Ο Σέρβος τεχνικός έχει διλήμματα για την ενδεκάδα, ωστόσο στις περισσότερες θέσεις φαίνεται ότι έχει καταλήξει για τους εκλεκτούς.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπρινιόλι στην εστια. Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας. Ο Αράο θα παραμείνει στον άξονα. Το δίλημμα εντοπίζεται από τη θέση “6” και κάτω αφού δυνατά παίζουν για την ενδεκάδα οι Τσέριν ή Βιλένα και οι Τζούριτσιτς ή Μπερνάρ για τη θέση 10. Στην επίθεση ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή, με τους Παλάσιος και πιθανότατα, Μαντσίνι στα άκρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.