ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός «Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και τίποτα άλλο!»

Tην εφαρμογή του κανονισμού ζητά ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη μετά την κροτίδα που έπεσε στον Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός «Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και τίποτα άλλο!»

Την εφαρμογή του κανονισμού και… μόνο αυτό ζητάει ο Παναθηναϊκός, στο ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό που έχει διακοπεί μετά από την ρίψη κροτίδας στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί παίκτες των «πράσινων»!

Θυμίζουμε ότι, από την εξέλιξη αυτή, ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ακολούθως σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις…

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.