ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ηττα για τον Παναθηναϊκό Β’ στη Ριζούπολη

Ο Παναθηναϊκός Β ηττήθηκε με 1-0 απ’ την Athens Kallithea στο γήπεδο της Ριζούπολης σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Ηττα για τον Παναθηναϊκό Β' στη Ριζούπολη

Ο Παναθηναϊκός Β ηττήθηκε με 1-0 απ’ την Athens Kallithea στο γήπεδο της Ριζούπολης σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Πράσινοι του Σωτήρη Αντωνίουδεν μπόρεσαν να βρουν ευκαιρίες για να γίνουν απειλητικοί με αποτέλεσμα να υποστούν την τρίτη ήττα τους σε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα.

Με τη δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού αγωνίστηκαν ο Ζέκα και ο Τσοκάι.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Athens Kallithea είχε την πρώτη τελική στο 31’ με μακρινό σουτ του Περέιρα αλλά ο Ξενόπουλος μπλόκαρε. Ο γκολκίπερ των Πρασίνων στάθηκε άτυχος στο 35’ καθώς είχε μια σύγκρουση στον αέρα με τον Μαρτίνη και στο 39’ αντικαταστάθηκε απ’ τον Λίλο καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Λίγο πριν απ’ το φινάλε του ημιχρόνου η Athens Kallithea άνοιξε το σκορ. Στο 45+4’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, ο Λουκίνας πρόλαβε την έξοδο του Λίλο, πήρε την κεφαλιά και ο Περέιρα με νέα κεφαλιά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος (40’ Λίλο), Λαμψιάς (68’ Μαντσίνι), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Τσοκάι, Ζέκα (57’ Αθανασακόπουλος), Καλοσκάμης (46’ Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Μπιλάλ (67’ Νταμπίζας).

Athens Kallithea FC: Πάντος, Μανθάτης, Ουές, Μεχίας (78’ Σίλβα), Μαρότα, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56’ Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78’ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86’ Τσιντώνης), Λουκίνας (86’ Ιωαννίδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.