ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Tζούριτσιτς: «Πάντα είναι δύσκολες οι γαλλικές ομάδες, στο Καραϊσκάκη δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε σε οποιαδήποτε έδρα»

Για το ματς κόντρα στη Ρεν μίλησε ο Φίλιπ Τζούρισιτς, λέγοντας πως πάντα είναι δύσκολες οι γαλλικές ομάδες, ενώ ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Tζούριτσιτς: «Πάντα είναι δύσκολες οι γαλλικές ομάδες, στο Καραϊσκάκη δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε σε οποιαδήποτε έδρα»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Φίλιπ Τζούριτσιτς:

Για το πολύ καλό ματς που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό και το αν πρέπει να περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις από αυτόν:

«Ειλικρινά προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Πριν από τον αγώνα είχα πει θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο μου ματς. Η χαρά μου ειναι μεγαλύτερη γιατί ολη η ομαδα εκανε καλο ματς και αποδείξαμε πω μπορούμε να παίξουμε καλά οπουδήποτε. Αυτό που ειναι για εμενα σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να είμαστε στην κορυφή.»

Για το πως έζησαν το γεγονός πως κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα ενός παίκτη στο προηγούμενο ματς και αν τους επηρεάζει ενόψει της συνέχειας:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το τελευταίο παιχνίδι. Θέλω να υπογραμμίσω ότι είμαι χαρούμενος που ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Ήταν δύσκολο, αλλά ήμασταν όλοι μαζί».

Για το αν το ματς με τη Ρεν έχει κοινά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτό κόντρα στη Μαρσέιγ:

«Πάντοτε είναι δύσκολο να παίζεις με γαλλικές ομάδες. Οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα, εμείς πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε εμεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας γύρω γύρω τους οπαδούς μας.»

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνύπαρξη με τον Μπερνάρ, που παίζουν ίδια θέση:

«Δεν βλέπουμε ως απειλή ο ένας τον άλλον και ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει. Προπόνηση με την προπόνηση βελτιωνόμαστε όλοι και θέλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.