ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σε μια «καυτή» Λεωφόρο κόντρα στη Ρεν για την παραμονή στην κορυφή του ομίλου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στο κατάμεστο "Απόστολος Νικολαϊδης" (Cosmote Sport 5, Live Panathinaikos24.gr) τη Ρεν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League

Παναθηναϊκός: Σε μια «καυτή» Λεωφόρο κόντρα στη Ρεν για την παραμονή στην κορυφή του ομίλου

Να μείνει στην κορυφή του ομίλου και να αγκαλιάσει την πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαϊδης” (Cosmote Sport 5, Live Panathinaikos24.gr) τη Ρεν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League!

Οι “πράσινοι” επιστρέφουν στη Λεωφόρο για ευρωπαϊκό ματς μετά από την αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ, θέλοντας τη νίκη προκειμένου να αφήσει στο -3 τη Ρεν και να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους “16”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το “τριφύλλι” έφτασε στην κορυφή του ομίλου έχοντας επικρατήσει στο ΟΑΚΑ 2-0 της Βιγιαρεάλ με τα γκολ των Ιωαννίδη και Σπόραρ, ενώ στη συνέχεια το 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα, το έθεσε επικεφαλής στο γκρουπ! Μάλιστα το στοίχημα είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς αν διατηρηθεί και το μηδέν στην άμυνα ο Παναθηναϊκός, θα είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στη φετινή σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κλεϊνχέισλερ που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό ατομικό πρόγραμμα, τον Χουάνκαρ που παρέμεινε εκτός μετά και την κροτίδα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ… καθημερινότητα είναι πλέον και η απουσία του Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Μπιλάλ, Προδρομίτης.

Aναφορικά με την ενδεκάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ίσως κάνει μόλις μια αλλαγή συγκριτικά με το ματς στο Φάληρο. Αυτή θα είναι η επιστροφή του Γέντβαϊ ο οποίος είχε μείνει προληπτικά εκτός αποστολής εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στον δικέφαλο.

Επομένως, ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία και οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Αράο θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, δηλαδή αυτή του αμυντικού χαφ. Δίπλα του θα είναι ο Τσέριν, σε ελεύθερο ρόλο ως “δεκάρι” ο Τζούριτσιτς, ενώ τον Ιωαννίδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης θα πλαισιώνουν οι Μπερνάρ και Παλάσιος.

Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος, Ζοάο Πινιέιρο.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.