Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό θα τεθούν από σήμερα στις 14:00 στη διάθεση του κοινού.

Mετά το ματς με τη Ρεν για το Europa League και την ήττα 2-1 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός, στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” φιλοξενούν την Κυριακή (29/10) τον Πανσερραϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League εκεί όπου θα αναζητήσουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής.

Το πρωί της Παρασκευής, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την ώρα και τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή 29/10 στις 7.30 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πανσερραϊκό. Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

-Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ.

– Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ανά θύρα έχουν ως εξής:

-Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

-Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

-Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

Exit mobile version