ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για ΣΕΦ και Καραϊσκάκη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί την αστυνομία και την ΚΑΕ Ολυμπιακός να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει του ντέρμπι στο ΣΕΦ μετά και τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη.

Γιαννακόπουλος για ΣΕΦ και Καραϊσκάκη!

Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για πρώτη φορά φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην – μεταξύ άλλων – επιστροφή και του Κώστα Σλούκα σαν αντίπαλος. Ένα ντέρμπι που είναι κομβικό για τους πράσινους, οι οποίοι ελπίζουν να μη συναντήσουν παρόμοιο σκηνικό με αυτό της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Καραϊσκάκη.

Αυτό τόνισε και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με μήνυμά του μέσα από τα social media.

Ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως περιμένει από την ΚΑΕ Ολυμπιακό, αλλά και την Αστυνομική διεύθυνση Πειραιά να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διεξαχθεί το ντέρμπι ομαλά και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μήνυμά του ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε:

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την άριστη φιλοξενία στο ΟΑΚ, την αποδεδειγμένη από εμάς καλή διάθεση αλλά και τα άσχημα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, η ΚΑΕ ΟΣΦΠ αλλά και η Αστυνομία Πειραιά έχει κάνει και θα κάνει ό,τι απαιτείται ώστε να γίνει την Δευτέρα ένας αγώνας που θα διεξαχθεί ομαλά ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να κερδίσει ο καλύτερος εντός γηπέδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.