ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μάθιου Πέρι: Τα πρώτα πλάνα έξω από το σπίτι του αφότου βρέθηκε νεκρός

Σαν ψέμα μοιάζει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Μάθιου Πέρι, του αγαπημένου Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια». Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν για πνιγμό μετά από ανακοπή καρδιάς.

Μάθιου Πέρι: Τα πρώτα πλάνα έξω από το σπίτι του αφότου βρέθηκε νεκρός

Σαν ψέμα μοιάζει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Μάθιου Πέρι, του αγαπημένου Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια». Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν για πνιγμό μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι μόλις στα 54 του χρόνια έχει προκαλέσει σοκ και έχει σκορπίσει παγκόσμια θλίψη, με τα πρώτα πλάνα από το εξωτερικό του σπιτιού, αφότου ο ίδιος βρέθηκε νεκρός, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»" />Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια." />

Από την πρώτη στιγμή στην οικία του ηθοποιού κλήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία η οποία, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο απέκλεισε με κίτρινη κορδέλα την περιοχή για να κάνει την έρευνά της.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 20.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν πλάνα και από τη στιγμή που φτάνει στο σπίτι ο πατριός του, εμφανώς σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο αγαπημένος Τσάντλερ είχε ανεβάσει στο Instagram του φωτογραφία με τον πατριό του. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό. «Εδώ είμαι εγώ, και ο πατέρας μου Τζον, και οι δύο κρατώντας ένα ποτό», είχε γράψει στο σχόλιο του.

Αρχικά, οι Αρχές του Λος Άντζελες πήγαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι γιατί δέχθηκαν μια κλήση για καρδιακή προσβολή που υπέστη ένας άνδρας στα 50 του. Λίγη ώρα αργότερα, έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά μαζί με τους υπόλοιπους «Friends».

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι είχε πάει να παίξει picklball το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες δουλειές. Όταν ο βοηθός του γύρισε στο σπίτι μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με το TMZ δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια.

Ήταν γνωστό πως μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

@joy.of.everything Exclusive video from Matthew Perry's home shortly after the news had broke that the Friends actor had passed away inside his Pacific Palisades residence seen here. #matthewperry #ripmatthewperry #breakingnews #friends #mattperry #joyofeverything ♬ original sound – Joy Of Everything

@joy.of.everything Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends ♬ original sound – Joy Of Everything

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.