ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Ήθελα να πάρει ο περιβραχιόνιο ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό»

Ο Κάρλος Ζέκα μετά τη νίκη με 5-0 επί του Πανσερραϊκού στάθηκε πως θέλει να βοηθάει την ομάδα αλλά και το ότι οι συμπαίκτες του πάντα του δίνουν το περιβραχιόνιο.

Ζέκα: «Ήθελα να πάρει ο περιβραχιόνιο ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό»

Χαρούμενος για την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού, αλλά και για το γεγονός ότι πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής, εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα.

«Κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, είχαν κατοχή και έκαναν ευκαιρίες. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως έχει πολλές επιλογές ο προπονητής, η ομάδα θέλει να κερδίζει και το δείχνει. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε αυτά τα ματς», δήλωσε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε:

«Εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω, δεν με πειράζει πού θα παίξω. Θέλω να έχω παραπάνω χρόνο, δουλεύω κάθε μέρα, δε με νοιάζει πού θα παίζω. Γύρισα να βοηθάω την ομάδα και τίποτε άλλο».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφερόμενος, δε, στο γεγονός ότι κατά την είσοδό του ως αλλαγή αρνήθηκε αρχικά να χριστεί αρχηγός, απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που μου έδωσαν το περιβραχιόνιο. Ξέρουν τα παιδιά τι άνθρωπος είμαι και πόσο δουλεύω. Εγώ ήθελα να το πάρει ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό και πρέπει να σταματήσουν να μου το δίνουν»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.