ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν: «Περάσαμε άσχημες στιγμές, είμαι χαρούμενος με τη νίκη και κάποιες άλλες καταστάσεις»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν.

Αταμάν: «Περάσαμε άσχημες στιγμές, είμαι χαρούμενος με τη νίκη και κάποιες άλλες καταστάσεις»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Ήταν ένα πολύ φορτισμένο ματς. Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ. Είμαι χαρούμενος όχι με το ματς, αλλά και με άλλες καταστάσεις. Ήταν περίεργο που χάσαμε στην Euroleague γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Περάσαμε κάποιες άσχημες στιγμές, αλλά είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου. Παρότι επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, όπως και ο Ολυμπιακός, πήραμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.