Μπάσκετ

Ο διαστημικός Μήτογλου και ο «Χ-Factor» Χουάντσο: Έτσι έγινε το «πάρτι» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 12 πόντους διαφορά στο ΣΕΦ (54-66) επί του Ολυμπιακού με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι διαστημικός και τους Χουάντσο και Γκάι να βάζουν καθοριστικούς πόντους.

Επιστροφή στην κανονικότητα με τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ! Ο «εξάστερος» πέρασε από την έδρα του Ολυμπιακού 66-54 και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι εδώ!

Για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου! Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ-σέντερ ήταν πραγματικά διαστημικός!

Συγκεκριμένα πέτυχε σε 32:03 λεπτά συμμετοχής, 20 πόντους, με 6/11 δίποντα 2/6 τρίποντα, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 4 τάπες!

Εκτός όμως από τον Ντίνο Μήτογλου εξαιρετική και κομβική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ! Το πράσινο “μπαμ” του καλοκαιριού, μπορεί με “γυμνό” μάτι να μην έπεισε, αλλά όσα έκανε στο ΣΕΦ ήταν κομβικής σημασίας! Ο Ερνανγκόμεθ βρέθηκε στο παρκέ συνολικά 24:13 λεπτά, σημειώνοντας 10 πόντους, με 1/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, μάζεψε 5 ριμπάουντ ενώ είχε και μια ασίστ.

Ο τρίτος της “παρέας” που καθόρισε τη νίκη ήταν ο Κάιλ Γκάι! Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε το ματς με ένα τρίποντο σε κάθε ημίχρονο και τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους και 2 ασίστ, έχοντας 3/6 τρίποντα, 1/2 δίποντα, 3 ριμπάουντ και δυο ασίστ.

Δείτε όλα τα στατιστικά εδώ

Exit mobile version