ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χτυπάει τον καρκίνο στην καρδιά του: Ποια είναι η νέα θεραπεία που έδωσε πίσω τη ζωή στον Ρενέ Χένρικσεν

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού έπαιξε όση άμυνα χρειάστηκε και πλέον έχει περάσει στην... αντεπίθεση.

Χτυπάει τον καρκίνο στην καρδιά του: Ποια είναι η νέα θεραπεία που έδωσε πίσω τη ζωή στον Ρενέ Χένρικσεν

Σε μια στιγμή, τα πάνω κάτω. Αυτό που επί σειρά ετών ήταν για τον Ρενέ Χένρικσεν μια ήρεμη «συνταξιοδότηση» μετά από μια λαμπρή καριέρα στα γήπεδα, γινόταν ξάφνου εφιάλτης. Το απόλυτο σοκ.

Η διάγνωση, πριν από κοντά 6 χρόνια, τον χτύπησε σαν κεραυνός: Πολλαπλό μυέλωμα. Ένας ανίατος ακόμα τύπος καρκίνου. Μια κακοήθεια των πλασματοκυττάρων. Αυτά, υπό φυσιολογικές συνθήκες, παράγουν τα αντισώματα που προστατεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Στην περίπτωση αυτή όμως, αποτυγχάνουν να το κάνουν. Σε τελική μορφή, η ασθένεια προκαλεί ισχυρούς πόνους στα οστά, αιμορραγία, κόπωση και απώλεια βάρους, ενώ οδηγεί τον πάσχοντα σε επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 54χρονος σήμερα άλλοτε αμυντικός λαμβάνει μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία που χτυπάει τον καρκίνο κατευθείαν στην καρδιά! Από τη χημειοθεραπεία, πέρασε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης της ιατρικής: ανοσοθεραπεία. Και όπως το θέτει το ίδιος «γεννήθηκα ξανά!».

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.