ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Oριστικά με Βιλένα στη Λαμία – Αναλυτικά η αποστολή

Την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Λαμία ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Τόνι Βιλένα να βρίσκεται κανονικά στην 23αδα.

Παναθηναϊκός: Oριστικά με Βιλένα στη Λαμία - Αναλυτικά η αποστολή

Την τελευταία του προπόνηαη ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λαμία για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής η ομάδα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ιβάν Γιοοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές, εις εκ των οποίων και ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος επανήλθε πλήρως από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Εκτός για ένα ακόμη ματς έμεινε ο Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.