ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου

Στο πένθος βυθίστηκε την Παρασκευή το ελληνικό μπάσκετ και η αθλητική δημοσιογραφία καθώς ο Βασίλης Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου

Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο θρυλικός Βασίλης Γεωργίου.

Ο εμβληματικός σπίκερ είχε συνδεθεί με το Κύπελλο Κυπελλούχων που είχε πάρει η ΑΕΚ το 1968.

Για την επική μετάδοσή του εξάλλου στο Καλλιμάρμαρο έμεινε στην ιστορία ως «Βέμπο του μπάσκετ».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βασίλης Γεωργίου γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και ραδιόφωνο. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1962 στο ραδιόφωνο και από το 1968 στην τηλεόραση. Το 1967 ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή «Ματιές στα Σπορ», την πρώτη αθλητική εκπομπή στην Ελλάδα. Ήταν επίσης ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που μετέδωσε αγώνα μπάσκετ και βόλεϊ.

Εργάστηκε για χρόνια στο Κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ και ήταν πρωτοπόρος στην εποχή του, ενώ έπαιξε και μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στον Απόλλωνα Πατρών, τον Τρίτωνα Αθηνών και την Παναχαϊκή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.