ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Πέρυσι στη Λαμία είχαμε πέντε παίκτες μας στο νοσοκομείο, χωρίς να αποβληθεί κανείς – Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς»

O Γιάννης Αλαφούζος μέσω twitter σχολίασε το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ελπίζει να μην γίνουν τα περσινά, όταν πέντε παίκτες του τριφυλλιού είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο και δεν είχε βγει ούτε μία κόκκινη.

Αλαφούζος: «Πέρυσι στη Λαμία είχαμε πέντε παίκτες μας στο νοσοκομείο, χωρίς να αποβληθεί κανείς - Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι στο περσινό ματς σε αυτό το γήπεδο πέντε παίκτες του τριφυλλιού είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο, χωρίς να βγει μια κόκκινη κάρτα και τόνισε ότι ελπίζει να μην επαναληφθούν τα ίδι στο ματς που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πέρυσι στην Λαμία είχαμε έξι τραυματίες και οι πέντε κατέληξαν στο νοσοκομείο … καμία κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τραυματισμούς ….».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.