ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H… εξάστερη πανδαισία και ο «πράσινος» λαός: Τα highlights της επιβλητικής νίκης του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο (Vid)

Απολαύστε τα highlights της εντυπωσιακής νίκης του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα!

H... εξάστερη πανδαισία και ο «πράσινος» λαός: Τα highlights της επιβλητικής νίκης του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο (Vid)

Υπέροχος Παναθηναϊκός, συγκλονιστικός λαός και πρώτο φετινό “διπλό” στη Euroleague.

O “εξάστερος” μετά από ένα θαυμάσιο επιθετικά παιχνίδι στο οποίο έβγαλε… γούστα, σάρωσε την Άλμπα 99-85 για την 7η αγωνιστική της Euroleague μπροστά σε περισσότερους από 2000 οπαδούς του!

Τρομερός ξανά ο Ντίνος Μήτογλου με με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στα… κλασικά, υψηλά του στάνταρντς ο ηγέτης Κώστας Σλούκας, που σε 30′ είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τους Λούκα Βιλντόζα (13π. με 4/4 τρίποντα), Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (11π., 3ασ.) και Τζέριαν Γκραντ (7 πόντοι – 8 ασίστ) να δίνουν λύσεις όποτε τους ζητήθηκε. Στους 6π. σταμάτησε ο Κέντρικ Ναν στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με 2/2 δίποντα, 0/5 τρίποντα και 2/2 βολές.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.871 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απολαύστε τα highlights του Άλμπα-Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.